Μαθήματα Ρομποτικής στην Καλλιθέα

Μαθήματα Ρομποτικής στην Καλλιθέα και στα eFUTURE Καλλιθέας.

Στα eFUTURE Καλλιθέας δεν διδάσκουμε εκπαιδευτική ρομποτική μόνο με Lego Mindstorms. Μαθαίνουμε τα παιδιά να προγραμματίζουν, σε διάφορες γλώσσες και με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας και να τα εφαρμόζουν στις ρομποτικές κατασκευές τους. Χρησιμοποιούμε πλήρη σειρά ρομποτικών κατασκευών, διαφόρων γενεών ώστε οι μαθητές να ανακαλύψουν όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρει η εποχή που διανύουμε και διαρκώς μεταβάλλεται.

Στα μαθήματα Ρομποτικής, στα eFUTURE Καλλιθέας, χρησιμοποιούμε BeeBots, Lego WeDo, Lego Mindstorms RCX, Lego Mindstorms NXT, Lego Mindstorms EV3, Meccanoid G15, Meccanoid G15KS, Arduino, Mbots. Αυτές είναι μερικά μόνο από τα ρομπότ τα οποία θα γνωρίσουν τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής χρονιάς στα eFUTURE Καλλιθέας.

Τα μαθήματα ρομποτικής στα eFUTURE Καλλιθέας ξεκινούν για τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018, από την Δευτέρα 18/9/2017 και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εγγραφείτε σε κάποιο από τα τμήματα Ρομποτικής, ανάλογα με τις γνώσεις και την ηλικία των παιδιών σας.

Για τα μαθήματα Ρομποτικής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα eFUTURE Καλλιθέας στο τηλέφωνο 210-95.95.577. Επίσης μπορείτε να περάσετε από το εκπαιδευτικό μας κέντρο στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 121 & Δαβάκη για 1 δωρεάν μάθημα ρομποτικής, για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα Ρομποτικής eFUTURE.

Μαθήματα - Σεμινάρια Πληροφορικής στα eFUTURE Καλλιθέας
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στα eFUTURE Καλλιθέας εκπαιδεύουμε με μαθήματα και σεμινάρια ρομποτικής, στην Καλλιθέα και όλη την Αθήνα, από το 1999!!! Το μέλλον… | … Σήμερα!