ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ECDL ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ MICROSOFT

Μαθήματα πληροφορικής ECDL (kai oxi ADSL όπως πολλοί ζητάνε!) στην Καλλιθέα, με πιστοποίηση MICROSOFT – ECDL.
Μαθήματα πληροφορικής ECDL στην Καλλιθέα, στις ενότητες WINDOWS, WORD, EXCEL, INTERNET, POWER POINT, ACCESS της MICROSOFT, αλλά και πλήρη προετοιμασία με τεστ και εκατοντάδες ασκήσεις για κάθε ενότητα, ειδικά φτιαγμένες για τις πιστοποιήσεις ECDL και MICROSOFT.
Σ’ ένα υπερσύχρονο, άνετο και φιλικό περιβάλλον, στην Καλλιθέα, προετοιμάζεστε για να μάθετε Πληροφορική και να αποκτήσετε τις Πιστοποιήσεις ECDL της MICROSOFT, που είναι απαραίτητες για όλες τις προσλήψεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα…!!!
Μαθήματα πληροφορικής ECDL της MICROSOFT, στην Καλλιθέα, στην Δημοσθένους 121 & Δαβάκη, σ’ ενα απο τα πιο κεντρικά σημεία της Καλλιθέας (Δίπλα στον ΟΤΕ της Καλλιθέας).
Τώρα ειδική προσφορά στα eFUTURE Καλλιθέας το πακέτο με μαθήματα MICROSOFT και πιστοποίηση ECDL, ΜΌΝΟ ΜΕ 290€ τελική τιμή, θέσεις τμημάτων περιορισμένες (μέχρι 8 άτομα).
Επικοινωνήστε άμεσα με τα eFUTURE στην Καλλιθέα στο 210-9595577 ή 210-0536810 για να κλείσετε θέση στο επόμενο τμήμα για μαθήματα πληροφορικής Microsoft για την πιστοποίηση ECDL.

efuture-prosfora