Καλοκαιρινή Μελέτη & Πληροφορική

Το κέντρο σχολικής μελέτης και πληροφορικής καλεί όλους τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου να συμμετέχουν στο Summer School 2012 (& Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον).

Το φετινό καλοκαίρι προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στο δικό σας καλοκαιρινό πρόγραμμα, προσφέροντας δημιουργικά προγράμματα μελέτης & πληροφορικής γεμάτα γνώση, διασκέδαση και χαλάρωση!

Το ολοήμερο πρωτοποριακό πρόγραμμα διάρκειας 4 εβδομάδων, καλύπτει τις καλοκαιρινές ανάγκες της οικογένειας, αφού δίνει τη δυνατότητα για 2ωρη έως και 8ωρη καθημερινή δημιουργική απασχόληση.

Τα προγράμματα μπορούν να συνδυαστούν και οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν από 1 έως 4 εβδομάδες

Πληροφορίες: 210 959.55.77, Δημοσθένους 121 & Δαβάκη, Καλλιθέα

Εκπαίδευση Μουσικής με Η/Υ

Εκπαίδευση μουσικής με Η/Υ για όλες τις ηλικίες. Από 4 μέχρι 104 χρονών!

Εκπαίδευση στη μουσική με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Με τα σύγχρονα προγράμματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών η μουσική εκπαίδευση μπορεί να γίνει άμεσα, γρήγορα και οικονομικά, αφού δεν χρειάζεται να μπούμε από την αρχή σε έξοδα γιατην αγορά μουσικών οργάνων. Η μουσική εκπαίδευση ξεκινάει από βασικά θέματα και συνεχίζεται ακόμη και στην σύνθεση και παραγωγή μουσικών κομματιών.

Η εκπαίδευση στη μουσική μέσω Η/Υ, είναι κάτι ευχάριστο και πολύ πρωτοποριακό, με την μέθοδο που ακολουθούμε στα eFUTURE. Ειδικοί στην εκπαίδευση με Η/Υ, συνεργάζονται με ειδικούς στη μουσική τεχνολογία και εκπαίδευση.

Περισσότερες πληροφορίες για την Εκπαίδευση Μουσικής με Η/Υ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210-9595577 και 210-9536810, ή επισκευθείτε μας στην Καλλιθέα, στην Δημοσθένους 121 & Δαβάκη, θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά.