Εκπαίδευση Εκπαιδευτών -Εκπαιδευτικών στη Ρομποτική

Εκπαιδευτική Ρομποτική για άμεση εύρεση εργασίας!
Είστε Καθηγητές, Δάσκαλοι ή Νηπιαγωγοί;
Τώρα μπορείτε να εκπαιδευτείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στα eFUTURE.
Στα eFUTURE διδάσκουμε ρομποτική σε παιδιά και εκπαιδευτικούς από το 1995!
Αν θέλετε να γίνεται άμεσα Εκπαιδευτικοί Ρομποτικής και να έχετε την δυνατότητα για άμεση εύρεση εργασίας με την συνεχή υποστήριξη των eFUTURE, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6977711021.

Άμεση έναρξη εντατικών τμημάτων κάθε εβδομάδα στα eFUTURE στην Καλλιθέα.
Έναρξη επόμενου τμήματος Εκπαιδευτών Ρομποτικής: Παρασκευή 23/09/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα εκπαιδευτών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα,

ECDL ΜΕ ΕΞΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

ECDL με εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση στο Microsoft Office Word, Excel, Power Point, Access, Windows, Internet. Όλοι μας πρέπει να κατανοήσουμε την ανάγκη να μείνουμε σπίτι. Είναι λοιπόν ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τον αρκετό ελεύθερο χρόνο μας με εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. Η σχολή μας, εδώ και 20 χρόνια, εκτός από τη διαζώσης εκπαίδευση σε μαθήματα Πληροφορικής και πιστοποίηση ECDL, παρέχει και την δυνατότητα της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση σε μαθήματα ECDL, με παράλληλη υποστήριξη τηλεφωνική και διαμέσου Η/Υ, χωρίς την φυσική παρουσία μας στον χώρο σας, λύνοντας όλες τις απορίες σας. Με τον πιο σύγχρονο τρόπο σας βοηθάμε να αποκτήσετε νέες γνώσεις στους ΗΥ εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα κι εμείς θα σας κατευθύνουμε ώστε να μπορέσετε να εξασφαλίσετε την πρόσβασή σας στην εκπαίδευση από όποιο μέρος αν βρίσκεστε. Αρκεί μία σύνδεση στο Internet και η πρόσβαση στις εκπαιδευτικές πλατφόρμες που σας παρέχει η eFUTURE είναι γεγονός. Αποκτήστε τώρα, με την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, τις γνώσεις εκείνες που χρειάζεστε είτε για την εργασία σας είτε για το βιογραφικό σας με το ECDL είτε για τις προσωπικές σας ανάγκες.

Στα eFUTURE το ηλεκτρονικό μέλλον είναι πραγματικότητα και σας δίνει τις λύσεις που χρειάζεστε στα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6977711021.

Μαθήματα Ρομποτικής στην Καλλιθέα

Μαθήματα Ρομποτικής στην Καλλιθέα και στα eFUTURE Καλλιθέας.

Στα eFUTURE Καλλιθέας δεν διδάσκουμε εκπαιδευτική ρομποτική μόνο με Lego Mindstorms. Μαθαίνουμε τα παιδιά να προγραμματίζουν, σε διάφορες γλώσσες και με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας και να τα εφαρμόζουν στις ρομποτικές κατασκευές τους. Χρησιμοποιούμε πλήρη σειρά ρομποτικών κατασκευών, διαφόρων γενεών ώστε οι μαθητές να ανακαλύψουν όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρει η εποχή που διανύουμε και διαρκώς μεταβάλλεται.

Στα μαθήματα Ρομποτικής, στα eFUTURE Καλλιθέας, χρησιμοποιούμε BeeBots, Lego WeDo, Lego Mindstorms RCX, Lego Mindstorms NXT, Lego Mindstorms EV3, Meccanoid G15, Meccanoid G15KS, Arduino, Mbots. Αυτές είναι μερικά μόνο από τα ρομπότ τα οποία θα γνωρίσουν τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής χρονιάς στα eFUTURE Καλλιθέας.

Τα μαθήματα ρομποτικής στα eFUTURE Καλλιθέας ξεκινούν για τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018, από την Δευτέρα 18/9/2017 και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εγγραφείτε σε κάποιο από τα τμήματα Ρομποτικής, ανάλογα με τις γνώσεις και την ηλικία των παιδιών σας.

Για τα μαθήματα Ρομποτικής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα eFUTURE Καλλιθέας στο τηλέφωνο 210-95.95.577. Επίσης μπορείτε να περάσετε από το εκπαιδευτικό μας κέντρο στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 121 & Δαβάκη για 1 δωρεάν μάθημα ρομποτικής, για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα Ρομποτικής eFUTURE.

Μαθήματα - Σεμινάρια Πληροφορικής στα eFUTURE Καλλιθέας
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στα eFUTURE Καλλιθέας εκπαιδεύουμε με μαθήματα και σεμινάρια ρομποτικής, στην Καλλιθέα και όλη την Αθήνα, από το 1999!!! Το μέλλον… | … Σήμερα!

ECDL για τις προκηρύξεις το 2017

Οι πρώτες προκηρύξεις για το 2017 είναι γεγονός. Οι πρώτες προκηρύξεις για το 2017 βγήκαν και αφορούν 3.211 θέσεις εργασίας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τις προσλήψεις αυτές είναι το δίπλωμα για ΗΥ, τύπου ECDL. Στα eFuture Καλλιθέας μπορείτε να αποκτήσετε ECDL και ότι άλλο πτυχίο ΗΥ, αναγνωρισμένο από το ελληνικό δημόσιο, είναι αναγνωρισμένο. Επικοινωνήστε άμεσα με τα eFUTURE Καλλιθέας στο 210-9595577, για την γρήγορη απόκτηση του ECDL και την άμεση κατάθεση των χαρτιών σας για πρόσληψη. Στα eFuture Καλλιθέας μπορείτε να κάνετε δωρεάν τεστ για να δούμε σε ποιο σημείο βρίσκεστε και να οργανώσουμε την προετοιμασία σας, αν το χρειάζεστε, για την απόλυτη επιτυχία σας στις εξετάσεις ECDL  και την απόκτηση του πτυχίου ΗΥ ECDL ώστε να είστε έτοιμοι για τις προκηρύξεις του 2017. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις προκηρύξεις του 2017 πατήστε εδώ.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ MICROSOFT ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ECDL ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Τώρα μόνο με 25 € η ενότητα πληροφορικής MICROSOFT, για την πιστοποίηση ECDL στην Καλλιθέα!
Ναι καλά διαβάσατε!
Μόνο με 25€ μαθαίνετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για κάθε ενότητα πληροφορικής της Microsoft και της πιστοποίησης ECDL!
Τρέξτε να προλάβετε, ελάτε τώρα στην Καλλιθέα, στην Δημοσθένους 121 & Δαβάκη, για να κλείσετε θέση και να μάθετε όποιες ενότητες πληροφορικής της MICROSOFT θέλετε και να πιστοποιηθείτε, εφ’ όσον το επιθυμείτε, στην ECDL (θέσεις περιορισμένες)
Επικοινωνήστε τώρα στην Καλλιθέα, στην Δημοσθένους 121 & Δαβάκη και στα τηλέφωνα 210-959.55.77 ή 210-95.36.810, για κράτηση της θέσης σε όποιες ενότητες πληροφορικής της MICROSOFT θέλετε και να πιστοποιηθείτε, εφ’ όσον το επιθυμείτε, στην ECDL (θέσεις περιορισμένες)!!!
Ακόμη όσοι έχετε πιστοποίηση ECDL και θέλετε να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας σε όποια ενότητα της MICROSOFT επιθυμείτε, και σε νεώτερες εκδόσεις του OFFICE, είναι ευκαιρία!!!
Τέλος όσοι γνωρίζετε πληροφορική και τις ενότητες της Microsoft, αλλά θέλετε να κάνετε μια γρήγορη και καλή προετοιμασία για να δώσετε για την πιστοποίηση ECDL, μπορείτε να κάνετε τα τεστ της ενότητας (περίπου 300 ερωτήσεις διαδραστικές-προσομοίωσης) με 15€ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ!!!
Επικοινωνήστε τώρα στην Καλλιθέα, στην Δημοσθένους 121 & Δαβάκη και στα τηλέφωνα 210-959.55.77 ή 210-95.36.810, για κράτηση της θέσης σε όποιες ενότητες πληροφορικής της MICROSOFT θέλετε και για να πιστοποιηθείτε, εφ’ όσον το επιθυμείτε, στην ECDL (θέσεις περιορισμένες)!!!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ECDL ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ MICROSOFT

Μαθήματα πληροφορικής ECDL (kai oxi ADSL όπως πολλοί ζητάνε!) στην Καλλιθέα, με πιστοποίηση MICROSOFT – ECDL.
Μαθήματα πληροφορικής ECDL στην Καλλιθέα, στις ενότητες WINDOWS, WORD, EXCEL, INTERNET, POWER POINT, ACCESS της MICROSOFT, αλλά και πλήρη προετοιμασία με τεστ και εκατοντάδες ασκήσεις για κάθε ενότητα, ειδικά φτιαγμένες για τις πιστοποιήσεις ECDL και MICROSOFT.
Σ’ ένα υπερσύχρονο, άνετο και φιλικό περιβάλλον, στην Καλλιθέα, προετοιμάζεστε για να μάθετε Πληροφορική και να αποκτήσετε τις Πιστοποιήσεις ECDL της MICROSOFT, που είναι απαραίτητες για όλες τις προσλήψεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα…!!!
Μαθήματα πληροφορικής ECDL της MICROSOFT, στην Καλλιθέα, στην Δημοσθένους 121 & Δαβάκη, σ’ ενα απο τα πιο κεντρικά σημεία της Καλλιθέας (Δίπλα στον ΟΤΕ της Καλλιθέας).
Τώρα ειδική προσφορά στα eFUTURE Καλλιθέας το πακέτο με μαθήματα MICROSOFT και πιστοποίηση ECDL, ΜΌΝΟ ΜΕ 290€ τελική τιμή, θέσεις τμημάτων περιορισμένες (μέχρι 8 άτομα).
Επικοινωνήστε άμεσα με τα eFUTURE στην Καλλιθέα στο 210-9595577 ή 210-0536810 για να κλείσετε θέση στο επόμενο τμήμα για μαθήματα πληροφορικής Microsoft για την πιστοποίηση ECDL.

efuture-prosfora

Προκήρυξη λιμενικού σώματος 2015 για Λιμενοφύλακες

Προκήρυξη λιμενικού σώματος το 2015 για Λιμενοφύλακες.
προκήρυξη λιμενικού 2015Η προκήρυξη του λιμενικού σώματος για λιμενοφύλακες ανακοινώθηκε στις 30/09/2015 και οι ενδιαφερόμενοι προετοιμάζονται για την κατάθεση των δικαιολογητικών. Όπως θα δείτε και από την προκήρυξη του λιμενικού σώματος για τους Λιμενοφύλακες (στο τέλος του άρθρου), απαιτούνται η πιστοποιημένη γνώση των υποψηφίων σε Η/Υ και σε Αγγλικά. Στα eFUTURE Καλλιθέας και Π. Φαλήρου μπορείτε να προετοιμαστείτε και να πιστοποιηθείτε άμεσα, ώστε να έχετε δικαίωμα υποβολής των δικαιολογητικών σας για την Πρόσληψη των λιμενοφυλάκων. Καθημερινά μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας για την πιστοποίηση στη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (1) επεξεργασίας κειμένων, (2) υπολογιστικών φύλλων και (3) υπηρεσιών διαδικτύου, αλλά και την προετοιμασία σας για την πιστοποίηση ξένης γλώσσας. Ακόμη κι αν βρίσκεστε σε περιοχή απομακρυσμένη ή σε νησιά, μπορούμε να σας προετοιμάσουμε με τα καλύτερα μαθήματα, εξ΄αποστάσεως, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα και γρήγορα και να πιστοποιηθείτε άμεσα, για να προλάβετε να καταθέσετε τα δικαιολογητικά σας για την προκήρυξη του λιμενικού σώματος  για τους λιμενοφύλακες το 2015.

Επικοινωνήστε άμεσα στα τηλέφωνα: 210-959.55.77, 6977711022-1 για τα eFUTURE Καλλιθέας, ή στα 210-9851172, 6977711020 για τα eFUTURE  Π. Φαλήρου, ή στείλτε email στο info@efuture.gr

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη του λιμενικού σώματος 2015 για τους λιμενοφύλακες: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 2015 ΓΙΑ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ

Προκήρυξη λιμενικού σώματος 2015 για Λιμενοφύλακες

Η πρώτη προκήρυξη για το 2015 είναι γεγονός! Η προκήρυξη του λιμενικού σώματος για λιμενοφύλακες ανακοινώθηκε στις 24προκήρυξη λιμενικού 2015 Δεκεμβρίου 2014 και οι ενδιαφερόμενοι προετοιμάζονται για την κατάθεση των δικαιολογητικών. Όπως θα δείτε και από την προκήρυξη του λιμενικού σώματος για τους Λιμενοφύλακες (στο τέλος του άρθρου), απαιτούνται η πιστοποιημένη γνώση των υποψηφίων σε Η/Υ και σε Αγγλικά. Στα eFUTURE Καλλιθέας και Π. Φαλήρου μπορείτε να προετοιμαστείτε και να πιστοποιηθείτε άμεσα, ώστε να έχετε δικαίωμα υποβολής των δικαιολογητικών σας για την Πρόσληψη των λιμενοφυλάκων. Καθημερινά μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας για την πιστοποίηση στη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (1) επεξεργασίας κειμένων, (2) υπολογιστικών φύλλων και (3) υπηρεσιών διαδικτύου, αλλά και την προετοιμασία σας για την πιστοποίηση ξένης γλώσσας. Ακόμη κι αν βρίσκεστε σε περιοχή απομακρυσμένη ή σε νησιά, μπορούμε να σας προετοιμάσουμε με τα καλύτερα μαθήματα, εξ΄αποστάσεως, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα και γρήγορα και να πιστοποιηθείτε άμεσα, για να προλάβετε να καταθέσετε τα δικαιολογητικά σας για την προκήρυξη του λιμενικού σώματος  για τους λιμενοφύλακες το 2015.

Επικοινωνήστε άμεσα στα τηλέφωνα: 210-959.55.77, 210-953.68.10, 6977711022-1

 

Καλοκαιρινή Προσφορά

Εκπληκτική Καλοκαιρινή προσφορά στην Καλλιθέα, για πιστοποίηση υπολογιστών, μαζί με μαθήματα για  τις 3 βασικές ενότητες, Επεξεργασία Κειμένου (Word 2007 ή 2010), Υπολογιστικά φύλλα (Excel 2007 ή 2010) και Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer & Microsoft Outlook 2007 ή 2010), που απαιτούνται για όλες τις προκηρύξεις και το Ελληνικό Δημόσιο!

Από 370€ μόνο 270€!!! Μαθήματα, Τεστ Προετοιμασίας, εξετάσεις και έκδοση Πιστοποιητικού τύπου ECDL!

eFUTURE Καλλιθέας!

Για εγγραφές την Καλοκαιρινή περίοδο από 06/07/2015 και μέχρι 24/07/2015 , ή μέχρι εξάντληση των 16 θέσεων (2 γκρουπ των 8 ατόμων).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας άμεσα, πριν εξαντληθούν οι θέσεις της προσφοράς!!!

210-959.55.77 ή 210-953.68.10 ή

CU 6942629590, ή

WhatsUp 698352156, ή

cosmote 6977711022

Καλλιθέα, Δημοσθένους 121 & Δαβάκη, Α΄όροφος

Καλοκαιρινή Προσφορά

Εκπληκτική Καλοκαιρινή προσφορά στην Καλλιθέα, για πιστοποίηση υπολογιστών, μαζί με μαθήματα για  τις 3 βασικές ενότητες, Επεξεργασία Κειμένου (Word 2007 ή 2010), Υπολογιστικά φύλλα (Excel 2007 ή 2010) και Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer & Microsoft Outlook 2007 ή 2010), που απαιτούνται για όλες τις προκηρύξεις και το Ελληνικό Δημόσιο!

Από 370€ μόνο 270€!!! Μαθήματα, Τεστ Προετοιμασίας, εξετάσεις και έκδοση Πιστοποιητικού τύπου ECDL!

eFUTURE Καλλιθέας!

Για εγγραφές την Καλοκαιρινή περίοδο από 06/07/2015 και μέχρι 24/07/2015 , ή μέχρι εξάντληση των 16 θέσεων (2 γκρουπ των 8 ατόμων).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας άμεσα, πριν εξαντληθούν οι θέσεις της προσφοράς!!!

210-959.55.77 ή 210-953.68.10 ή

CU 6942629590, ή

WhatsUp 698352156, ή

cosmote 6977711022

Καλλιθέα, Δημοσθένους 121 & Δαβάκη, Α΄όροφος